Ciutat

Obra als carrers de Llobet i de les Paus

Vista del carrer Llobet / GOOGLE MAPS

La Junta de Govern Local ha aprovat la licitació de les obres del projecte de millora dels carrers de les Paus i de Llobet, a l’àmbit conegut com a Centre-Creueta. El pressupost inicial de licitació és de 259.801,96€ i el termini previst, de 6 mesos. Les empreses interessades tenen un mes per presentar-hi propostes.

Al carrer de Llobet es s’anivellarà tot el carrer a una mateixa alçada. Serà accessible per a vehicles d’emergències i per a persones amb mobilitat reduïda, la qual cosa permetrà pacificar el tram on hi ha l’Escola Enric Casassas, sense arribar a fer-lo de vianants.

Es conservarà com a mestra la vorada de peces de granit que s’hi va fer el 2009. El tractament superficial es farà amb llambordins de formigó negre, semblants als existents al carrer de les Paus. El disseny té en compte la integració dels embornals en el paviment. Pel que fa al carrer de les Paus, hi haurà una franja de granit gris flamejat.

Es preveu modificar també les xarxes de serveis de clavegueram i d’aigua, com també es renovaran els llums, que seran a làmpades de LED i se n’ampliarà el nombre.

“Aquest és el primer projecte de transformació que deriva del Pla de millores de la mobilitat i de l’espai públic de l’espai central” explica el Tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez. Apunta que el projecte “donarà més qualitat de vida a la gent que hi viu, on el vianant ha de tenir un paper primordial”.

Comentaris
To Top