Publicitat
Esports

Óscar Salguero renova una temporada més pel Club Natació Sabadell

El Club Natació Sabadell ha fet oficial la renovació del nedador Óscar Salguero per una temporada més a través d'una imatge a la xarxa Instagram juntament amb el president de l'entitat Claudi Martí, en el moment simbòlic de la signatura del contracte. D'aquesta manera posa la cirereta a una gran temporada. Cal recordar que el sabadellenc ja té la triple corona després de proclamar-se campió d'Europa a Dublín en els 100 metres braça amb un temps de 01:09:24, que suposava un nou rècord d’Espanya. Salguero ja té al seu palmarès un or als Jocs Paralímpics de Río 2016 i també va obtenir l’or en el Mundial de Mèxic del 2017. El seu nou repte serà millorar la marca mundial de la seva distància preferida en els Jocs de Toquio'2020.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top