Publicitat
ESPORTS

L’OAR masculí s’imposa amb solvència a Sant Vicenç (26-32)

El conjunt gracienc sempre ha dominat el partit/M. Comas

Bona resposta. En el debut oficial de Gerard Gomis i Cesc Borrell com a responsables del 1a Nacional, el Gràcia va tornar a celebrar la victòria i va deixar enrere les tres derrotes consecutives.  Amb una actuació seriosa i convincent va dur el domini des del començament del partit i va saber mantenir a ratlla el Sant Vicenç en cada ocasió que fregava l’acostament en el marcador. A la part final del 1r temps el 10-15 significà la màxima diferència, instants abans que s’arribés al descans amb 12-16.

El parcial 3-0 (15-16) va aportar esperances als vicentins, però només momentània perquè la rèplica gracienca va ser contundent i demolidora amb el 2-8 que va fer pujar el 17-24. A partir d’aquí tranquil·litat total per als verd-i-blancs camí d’assegurar-se els 2 punts i consolidar una victòria (26-32) important per tornar a enlairar-se a la taula i agafar confiança.
Publicitat
Comentaris
To Top