Publicitat
ESPORTS

Relleu a la banqueta de l’OAR Gràcia femení d’handbol

El fins ara tècnic Xavi Font en un partit d'aquesta temporada

Ara el femení. Després de la marxa de Miquel Benítez com a entrenador del sènior masculí de l’OAR Gràcia, aquest dimarts s’ha produït el relleu en l’equip femení que milita a la Divisió d’Honor Plata estatal. En un comunicat, el club gracienc explica que ha arribat a un acord amb el fins ara tècnic Xavi Font per deixar la banqueta. Una única victòria i l’empat agònic de la passada jornada a La Roca després de malbaratar cinc gols d’avantatge han estat factors claus per buscar un revulsiu.

El seu substitut és Dani Lara, actual seleccionador de l’equip femení espanyol d’handbol platja i estarà acompanyat d’Òscar Monge, qui segueix com a segon entrenador després de la marxa d’un Xavi Font que ha expressat el seu “plaer” de formar part del club durant les dues temporades i mitja que hi ha estat. Marxa amb “una molt bona experiència” i ressalta que “tot i treballar, les coses no ha sortit com volia”. També ha demanat a la família gracienca que doi el màxim suport a les noies. “No han deixat de treballar ni un sol segon per tirar l’equip endavant”.

Publicitat
Comentaris
To Top