ESPORTS

Els esportistes sabadellencs als Jocs Special Olympics homenatjats a l’Ajuntament

Els esportistes i representants de les entitats que van rebre el reconeixement/P. Figueras

Una representació formada per una seixantena d’esportistes i personal tècnic ha estat objecte d’una rebuda institucional en el Saló de Plens de l’Ajuntament amb motiu de la seva participació en els passats Jocs Special Olympics, celebrats el mes d’octubre a la Seu d’Urgell i Andorra. En representació municipal van participar l’alcalde Maties Serracant, la Tinent d’Alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez.

En els Jocs van prendre part tres clubs amb presència sabadellenca: TEB Vallès, entitat de Castellar del Vallès amb gran part de representants de la nostra ciutat, Amics del Sabadell i el Club Natació Sabadell. Entre esportistes, tècnics, directius, familiars i amics van omplir de gom a gom el Saló de Plens. “És un orgull i una gran satisfacció poder rebre aquesta delegació d’esportistes en un escenari on es prenen decisions molt importants per la ciutat”, va subratllar l’alcalde. Marisol va ressaltar que “per nosaltres no és un acte diferent d’altres recepcions, tots ajudeu d’igual manera a la promoció de la ciutat i aporteu uns grans valors”. I va posar la cirereta Gabriel Fernàndez fent una encertada reflexió: “Per calcular el valor d’una persona es poden citar el coneixement i l’habilitat, però hi ha un tercer element molt important diferenciador i aquest és l’actitud. I vosaltres heu demostrat tenir-ne molta”.

Els representants de les entitats també van agrair el detall de l’Ajuntament i tots van coincidir en destacar “el gran paper de les famílies”. El president del Club Natació, Claudi Martí, va assegurar que “aquests èxits em provoquen més emoció que guanyar una Copa d’Europa de waterpolo”. A la cita, per cert, no van faltar els coneguts germans Peláez que també van guanyar medalles a la cita olímpica. La tradicional foto a les escales de la Casa Gran va posar el colofó a un acte molt emotiu.

Comentaris
To Top