ESPORTS

El badienc Sergio Busquets deixarà el Barça després de 15 temporades

El badienc Sergio Busquets ha anunciat aquest dimecres que deixarà el Barça a final d’aquesta temporada. El futbolista ha publicat un emotiu vídeo a les seves xarxes socials repassant la seva trajectòria, amb 15 temporades vestint la samarreta blaugrana. L’actual capità del conjunt català s’acomiada amb un palmarès envejable, amb la col·lecció de tots els títols possibles: 8 Lligues, 3 Champions, 7 Copes del Rei, 7 Supercopes d’Espanya, 3 Supercopes d’Europa i 3 Mundials de Clubs, als quals cal sumar una Eurocopa i un Mundial guanyats amb la selecció espanyola.

El migcentre de Badia podria tancar la seva etapa al club de la seva vida amb la consecució d’un nou títol, la Lliga, posant la cirereta a una carrera plena d’èxits. Busquets, que va arribar al primer equip l’any 2008 a les ordres de Josep Guardiola, no ha desvelat quin serà el seu destí després d’abandonar l’entitat blaugrana.

View this post on Instagram

A post shared by Sergio Busquets (@5sergiob)

“Des de petit, quan veia els partits per la tele, sempre vaig somiar jugar amb aquesta samarreta i en aquest estadi. La realitat ha superat tot el que vaig somiar”, ha expressat en el sentit vídeo publicat a les xarxes socials. El seu adeu ha provocat una allau de reaccions del món del futbol i l’esport, amb les mostres d’admiració i estima per part de diverses figures.

L’any 2011, Badia va reconèixer la trajectòria d’una de les figures més reconegudes del municipi. Aleshores, l’Ajuntament va rebatejar el Camp de Futbol Municipal de Badia del Vallès com a Camp de Futbol Municipal Sergio Busquets Burgos en honor al futbolista.

Comentaris
To Top