Esports

L'Escola Pia s'emporta el derbi (5-3)

bORREGO I sARDÀ en una acció del partir / lluís franco

Gran espectacle el que s’ha viscut aquesta tarda al pavelló del carrer de Garcilaso. Davant més de dues centes persones, escolapis i nedadors han disputat un derbi que no ha defraudat a ningú. Els de Borja Burgos, com ja va succeir el passat partit a Santa Coloma, han sortit amb una marxa més fet que ha permès a Santi Sarda traduïr-ho en el marcador després de sorprendre Adil amb un fort xut amb la puntera. Els nedadors, sorpressos per la pressió asfixiant dels locals, es veien incapaços de fer accions combinatives. Per si no n’hi havia prou, abans de l’equador del primer temps, una falta a la frontal de l’àrea ben executada per Pep Font ha servit perquè Jordi Torras situés el 2 a 0 a l’electrònic per deliri dels seguidors congregats a Can Colapi. Tocava remar a contracorrent.
No ha estat fins al minut 11, que Dani Castro, en el seu retorn al pavelló de l’Escola Pia, ha tingut la primera ocasió per als del carrer dels Montcada. Quan pitjor ho estaven passant els homes de Diego Blanco, una acció aïllada marca de la casa del Club Natació Sabadell, ha servit perquè Ferran sorprengués la sortida en fals de Josep Maria, resultat amb el que s’ha arribat a la mitja part.

Publicitat

A la represa, de nou, el quintet format per Pep Font, els germans Sardà i Marc Pagès, ha continuat fent estralls a la defensa nedadora. En una jugada combinativa entre el petit dels Sardà i Pep Font, ha servit perquè aquest últim, des del segon pal, enviés la pilota a la xarxa després d’un remat de cap. Per si no nhi hauria prou, a deu minuts per al final, una gran jugada individual de Jordi Sardà ha significat el 4 a 1, resultat que ha obligat a Blanco a sortir amb el porter jugador, tàctica que ha donat els seus fruits i ha permès retallar la distància a l’elèctrinic després dels gols de Ferran Ruiz i Dani Salgado, ambdós des del segon pal. Tot i disputar d’alguna ocasió per fer l’empat a 4, en els darrers segons Sardà ha posat la cirereta a una gran tarda de futbol sala fent el segon del compte personal situant el definitiu 5 a 3.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top