Publicitat
Ciutat

Recta final en les obres del parc de les Aigües

Les últimes obres del parc de les Aigües començaran a principis de l’any que ve

Imatge virtual del nou parc / CEDIDA

L’Ajuntament ha iniciat els procediments per contractar les obres de la tercera i última fase de construcció del parc de les Aigües, a Can Llong, per tal de convertir-lo en una zona verda de referència per a tota la ciutat. L’obra té un pressupost de licitació de quatre milions d’euros, començarà al primer trimestre de l’any que ve i el termini d’execució és d’un any un cop estiguin adjudicades.

L’objectiu del projecte és assolir que el parc esdevingui una infraestructura verda i que tingui rellevància des del punt de vista mediambiental. Les empreses interessades compten amb un període de 26 dies naturals per a la presentació de proposicions, des de l’endemà de la publicació de l’anunci de licitació al Perfil del Contractant.

El parc de les Aigües és un exemple més que trobareu al gràfic sobre les inversions del govern local per l’any vinent.

INTERACTIU: Quant costaran i on es faran les inversions de l’Ajuntament?

Publicitat
Comentaris
To Top