Ciutat

Una part de Podem Sabadell es presentarà en solitari a les municipals

Vidal, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El sector de Podem Sabadell liderat per l’exsecretari general del partit al municipi, Ramon Vidal, es presentarà a les eleccions municipals en solitari.

Aquest dilluns Vidal, portaveu del cercle Podem Sabadell Decano, anunciarà la decisió i el format amb què es presentaran, que segons va comentar a mitjans d’octubre podria ser una agrupació d’electors o una plataforma.

“Som persones de Sabadell amb el compromís ferm de l’enorme potencial de la nostra  ciutat, que el proper dilluns dia 10 de desembre, us volem donar a conèixer la decissió de concórrer a les municipals”, expliquen des del cercle en la convocatòria de premsa enviada als mitjans. En la convocatòria expliquen que han pres la decisió de concórrer a les eleccions “en una de les vies surgides des del Cercle Podem Sabadell Decano”.

D’aquesta manera a les properes eleccions municipals, el 26 de maig, hi haurà almenys dues candidatures vinculades a Podem: la de Podem Sabadell liderada per Marta Morell dintre de la coalició En Comú Podem Sabadell i l’opció del sector de Vidal.

Comentaris
To Top