Ciutat

Regala Diari de Sabadell aquest Nadal amb Pura Ceba

Aquest any, regala Diari de Sabadell. Si encara no teniu clar el regal de Nadal o Reis per als germans, pares o avis, des del Diari de Sabadell us donem una idea fantàstica. Si regaleu una subscripció al diari us endureu de regal uns obsequis molt sabadellencs. Podreu optar per una subscripció de 3 mesos, una de 6, o una d’un any. I cada una anirà acompanyada d’un regal diferent.

Per una banda, tindreu el llibre escrit per David Vila ‘Ciutat de paraules’, en què aquest escriptor local recupera aquelles paraules típiques de la ciutat que si no ets d’aquí segurament no deus conèixer. I per l’altra, podreu aconseguir objectes de la primera edició del marxandatge de Pura Ceba, una marca que han creat uns amics molts sabadellencs per aixecar els ànims i l’orgull dels ciutadans. La samarreta negra amb el garrotí ‘Sabadell és capital del Vallès Occidental, de les terres catalanes i del món en general’ ha sigut un èxit aclaparador i en onze hores van acabar en el micromecenatge que han fet a ‘Verkami’, que han ampliat i encara es pot comprar a través d’aquesta plataforma.

Doncs la podreu aconseguir amb la subscripció, al costat de la bossa amb el mateix lema, i les xapes de Pura Ceba, una marca “gamberra, vintage, bruta, surrealista, poètica, irreverent, comercial i sorprenent”, tal com la descriuen els seus creadors. Pura Ceba neix de la mà de cinc sabadellencs que volen reivindicar el bo i millor de la ciutat: el programador informàtic Roger Serra, el dissenyador Martí Saíz, el biòleg Israel Estopà, el tècnic de so Jordi Llunell, i el gestor cultural Pep Marés. El disseny de cada producte el farà un dissenyador sabadellenc diferent.

Comentaris
To Top