Ciutat

Una colònia d’onze sabadellencs habita a la planta 15 de Rac1

Xavi Pardo: “El lideratge de Rac1 té ADN sabadellenc”

Els sabadellencs de Rac1 a l'estudi 2 de l'emissora / ÓSCAR ESPINOSA

Existeix el nacionalisme sabadellenc? Sí. I quan un grup d’expatriats treballen junts fora de la ciutat, s’accentua. Ho sap bé la colònia de Sabadell que habita a la planta 15 de la Torre Barcelona, des d’on es fa la ràdio líder de Catalunya: Rac1. “Diem molt que som de Sabadell… reconeixem que fem una mica de rabieta perquè som una mica gueto”, admet Marc Serra, segona veu del Versió Rac1 de Toni Clapés. De fet, tenen un grup de WhatsApp propi i sovint queden per sopar al Viena del carrer Sant Quirze.

Un d’aquests sabadellencs orgullosos és el guionista de la Segona Hora, Jordi Ramoneda, que durant el programa És Nadal al Món, que cada 24 de desembre organitza Jordi Basté al Palau de la Música, va fer cridar a tot el públic “Visca Sabadell!”.

Gran part dels onze sabadellencs que treballen a Rac1 avui han passat i s’han format a Ràdio Sabadell des que va reobrir l’any 2000. “Per mi és un orgull”, admet l’actual cap d’antena de la ràdio local, Sergi Garcés. Només quatre d’aquests onze, però, es resisteix a la temptació de marxar a viure a Barcelona per comoditat amb els desplaçaments.

A la fotografia, d’esquerra a dreta:

Xavi Pardo – redactor d’informatius

Maria Xinxó – subdirectora d’Islàndia (19h-20.30h)

Oriol Cruz – imitador al Versió Rac1 (16-19h)

Marc Serra – Segona veu del Versió Rac1 (16h-19h)

Xavier Bundó – presentador del Via Lliure (7h-14h dissabtes i diumenges)

Joan Ferrús – tècnic de so

Gemma Montero – redactora d’esports

Aleix Parisé – presentador d’El Primer Toc (14.30h-15h)

Jordi Ramoneda – redactor de La Segona Hora (13h-14h)

Falten a la foto:

Jordi Ramos – Productor d’’El Món a Rac1’

Bàrbara Padilla – Redactora d’Informatius

(Trobareu més informació a la versió en paper del Diari de Sabadell)

Comentaris
To Top