Vallès

Una persona detinguda per temptativa de robatori a Matadepera

El vehicle que va interceptar la policia local / Ajuntament Matadepera

Una persona ha sigut detinguda i un altra es troba en cerca i captura després d’una espectacular persecució policial, aquest dimarts a Can Solà del Racó (Matadepera). Es tractaria de dues persones sospitoses de temptativa de robatori.

Els fets van succeir cap a les 18.53 h d’aquest dimarts, quan un veí va alertar a la Policia Local del municipi sobre la presència d’una furgoneta sospitosa. Un agent es va desplaçar fins a la zona en moto i en el trajecte es va creuar amb un cotxe sospitós. Quan la Policia va demanar que s’aturès, el conductor del vehicle va fugir, creuant-se a cop de volant en deferents ocasions per barrar-li el pas.

Mes endavant l’esperaven dues patrulles de la Policia Local. Per intentar escapar de la situació, el conductor va accedir al carrer de la Noguera, que no té sortida, i va acabar estavellant-se contra la façana d’un habitatge. Els dos sospitosos van continuar la fugida a peu, i van saltar una torrentera d’uns 4 metres d’altura. Un d’ells va aconseguir-ho, però l’altre es va trencar la tíbia i el peroné en l’acte.

La Policia Local va poder detenir a aquest últim. Es tractaria d’un home d’uns 43 anys, amb diferents antecedents, i ja hauria passat a disposició judicial. El segon va escapar de la persecució, i ara mateix continua la seva cerca amb col·laboració dels Mossos d’Esquadra. Al cotxe estavellat es va intervenir un tornavís de grans dimensions, un walkie talkie, un inhibidor d’alarmes i diversos telèfons mòbils.

Allau de Robatoris

Aquesta mateixa tarda, els veïns de Matadepera tornaran a manifestar-se davant l’Ajuntament, contra l’allau de robatoris que pateix el municipi. Aquest dilluns, l’actuació policial i veïnal va frustrar un altre intent de robatori a les Pedritxes.

Comentaris
To Top