Publicitat
Ciutat

Així ha estat la Passada de Sant Antoni

No hi ha hagut incidents en una jornada festiva marcada per la il·lusió de petits i grans

La Rambla, des de dalt d'un carro / D.S.

A les 16:30h l’Eix Macià ja bullia d’activitat. Era l’hora que estaven citades les dues colles, la Vella i la Nova, per començar la Passada de Sant Antoni. Després d’un matí més íntim, amb esmorzar, benedicció dels animals i missa, a la tarda la festa pren un aire diferent, perquè s’obre més a la ciutadania i, sobretot, entren el joc els caramels. No hi ha hagut cap incident remarcable.

Després de les revisions, aquest any amb un veterinari fent les comprovacions pertinents a la sortida, els carros han sortit cap al carrer de Francesc Layret. El recorregut ha continuat per l’avinguda Onze de Setembre, la Via de Massagué, el Passeig i la Rambla.

Aleshores és quan s’ha produit l’intercanvi de caramels entre les dues colles i  el famós gir de Cal Pané, un gir de 180 graus al final del recorregut. Les dues colles, capitanejades per Sant Antoni Abat, han continuat el recorregut fins a la plaça de l’Àngel, on s’han dispersat a les 19h aproximadament.

Ver esta publicación en Instagram

Un dels moments més espectaculars de la Passada de cada any és el gir de 180 graus que fan els carros a Cal Pané (Rambla amb Gran Via).

Una publicación compartida de Diari de Sabadell (@diaridesabadell) el

Publicitat
Comentaris
To Top