DS MOTOR

Líders en polivalència

La tracer 600, de Yamaha
Les dues noves novetats de motocicletes / CEDIDA

Yamaha i Kawasaki lideren el segment sport tourer o trial amb els models Tracer 700 i Versys 650, respectivament. La primera i única generació d’aquest model de la marca dels tres diapasons manté la mateixa essència convertint-la en una màquina perfecta per tot aquell que vulgui combinar asfalt amb una mica d’offroad.

Tanmateix, un dels grans punts a favor per adquirir qualsevol dels dos models és la disponibilitat amb el carnet A i A2. Tot i la limitació, el motor bicilíndric de 47 cv ofereix un molt bon rendiment. Per altra banda, la segona generació de la Versys 650 ofereix com a gran canvi estètic els dos fars a la part davantera.

Un dels aspectes que la diferencien del seu gran competidor és la forquilla invertida respecte a la forquilla convencional de la que proporciona més seguretat. Trobar diferències entre aquestes dues màquines és complicat per la interpretació de cada marca. L’elecció d’una o altra, en molts casos, depèn simplement d’una qüestió de gustos del consumidor.

La tracer 600, de Yamaha

La tracer 700, de Yamaha / CEDIDA

La versys 650, de Kawasaki

La versys 650, de Kawasaki / CEDIDA

Comentaris
To Top