Publicitat
Ciutat

Últim dia per votar al procés participatiu Construint Ciutat

Fins el 21 de gener es poden votar, com a màxim, quatre propostes del Construint Ciutat

Rambla de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Avui dilluns 21 de gener finalitzen les votacions del procés participatiu Construint Ciutat. Enguany 38 projectes opten a repartir-se el milió d'euros del pressupost del 2019 que l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania i les entitats.

Publicitat

Hi poden votar els empadronats a Sabadell majors de 14 anys, ja sigui de forma presencial en els diferents punts itinerants que hi haurà (feu clic aquí per veure els llocs i els horaris) o telemàticament, a través de la web Decidim Sabadell. Com a màxim es podrà donar suport a quatre propostes que es poden consultar en aquest enllaç.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top