Publicitat
Ciutat

Juli Fernàndez citat com a testimoni al judici de l'1-O

El segon tinent d'alcalde declararà com a testimoni de la defensa sobre l'actuació policial a l'escola Nostra Llar i sobre els fets del 20-S

Juli Fernàndez en una imatge d'arxiu / Óscar Espinosa

El segon tinent d’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha estat citat en qualitat de testimoni al judici de l’1-O, que es farà al Tribunal Suprem aquest mes de febrer. En concret, es tractaria d’una proposta que va fer la defensa, i l’exalcalde de Sabadell denunciarà la violència policial que es va viure el dia del referèndum a l’escola Nostra Llar de Sabadell.

“Aniré al Suprem com a testimoni de la defensa per acusar l’estat que l’única violència de l’1-O va ser la policial sobre ciutadans pacífics i compromesos amb el dret a vot”, explica Fernàndez en un tuit.

Fernàndez també declararà com a testimoni pels fets del 20 de setembre de 2017 a Sabadell, on la Guàrdia Civil va detenir a l’exregidor de CiU i, en aquell moment assessor de Governació de la Generalitat, Joan Ignasi Sànchez. Fet que va ocasionar una protesta davant de casa seva a la Gran Via.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top