DS MOTOR

Un raid solidari pel desert del Marroc

El tàndem format per Miquel Melero i Queralt Pérez amb el Seat Ibiza
El tàndem format per Miquel Melero i Queralt Pérez amb el Seat Ibiza / CEDIDA

A partir del pròxim 23 de febrer i fins al 3 de març, quatre sabadellencs, Miguel Melero, Queralt Pérez, Ismael Vidal i Chayak Perugachi, prendran part de l’Uniraid 2019 que transcorre pel desert del Marroc. Un raid amb una clara finalitat solidària: dur material escolar als poblats més desafavorits del país africà. En aquest viatge-aventura hi participaran 150 equips formats per estudiants d’entre 18 i 28 anys.

Ismael Vidal i Chayak Perugachi, estudiants de la UPC de la doble titulació de Mecànica i electrònica i d’Electricitat respectivament, faran per primera vegada l’Uniraid amb un Seat Marbella del 1994 (40cv). El Sense Límits Uniraid Team va néixer ara farà prop d’un any (març, 2018) fruit de la passió pel motor d’aquests dos joves sabadellencs: “Uns amics ens ho van comentar i ràpidament ho vaig parlar amb el Chayak i vam començar a posar fil a l’agulla”, comenta Ismael. Un repte que ha necessitat la inestimable ajuda d’alguns patrocinadors per fer front a les despeses.

La preparació del vehicle, comprat per a l’ocasió, ha anat a càrrec dels dos participants que portaran fins al Marroc més de 40 quilos de material repartits entre papereria i set ordinadors complets. A prop de l’inici de la prova, l’Ismael reconeix que “cada dia que passa estem més nerviosos pel tret de sortida”. Tant l’un com l’altre faran els dos papers –pilot i copilot– per intentar superar les set etapes amb un total de 3.000 quilòmetres “amb les menys incidències possibles”, va afegir Vidal.

Ismael Vidal i Chayak Perugachi, amb el Seat Marbella

Ismael Vidal i Chayak Perugachi, amb el Seat Marbella / CEDIDA

El cotxe aguantarà

Out of limits serà l’equip de Miguel Melero i Queralt Pérez. Un tàndem familiar que buscarà intentar combatre les baixes temperatures del desert i l’orientació amb el roadbook i la brúixola per acabar el raid: Melero té por a una possible avaria greu del cotxe que els estronqui el somni. I és que el seu equip ha destinat moltes hores a preparar el cotxe.

“Una de les condicions era conduir un turisme que superés els 20 anys i ho vam tenir clar: ho havíem d’arreglar nosaltres mateixos, era el gran repte”, va considerar. El Seat Ibiza del 1983

serà l’escollit per “posar les nostres habilitats en pràctica si demostrem que el cotxe aguanta el ral·li”. Aquesta ha estat la nostra veritable aventura”, va continuar.

Joguines, motxilles, llapis i colors. A més del material que necessitaran per a l’expedició, l’Ibiza anirà equipat amb més de 40 quilograms de material escolar.

Comentaris
To Top