Publicitat
ESPORTS

OAR Gràcia-Agustinos, ‘final’ per la permanència a Divisió de Plata femenina

Dia ‘D’ per al femení gracienc, ja que aquest dissabte (20h) es jugarà gairebé la permanència a caixa o faixa contra l’Agustinos d’Alacant. Partit vital per a ambdós equips en l’intent d’evitar el descens de categoria en què es troben implicats. Un i altre arriben a aquest duel amb l’esperança de trencar la ratxa negativa que arrosseguen i de fer un pas endavant cap a la permanència. Atès que el conjunt alacantí té dos punts més que el Gràcia, d’aconseguir la victòria obriria una escletxa pràcticament decisiva, alhora que deixaria molt tocada la moral de les verdes-i-blanques per afrontar les cinc últimes jornades.

La plantilla que dirigeix Dani Lara n’és molt conscient i sap que avui no pot fallar. Malgrat la dificultat, malgrat que el Gràcia serà l’equip que jugarà amb més pressió, les seves jugadores estan motivades i disposades a fer-se amb els punts com a objectiu principal. Si pot ser, a més, per una diferència superior als tres gols en el resultat final, encara millor perquè sortiria de la posició de descens. Així les coses, d’entrada el partit té prou al·licients. No s’espera que sigui vistós però en canvi la intensitat en el joc i l’emoció poden ser elements compensatoris.

Masculí contra Sant Esteve
Abans (18 h) s’haurà jugat l’OAR Gràcia-Sant Esteve Sesrovires, un dels clàssics a la Primera Nacional, sempre interessant perquè acostuma a fer gaudir de l’espectacle. El Gràcia, que va aprofitar les ensopegades del Mataró i La Roca per atrapar-los i situar-se en 4a posició, vol mantenir la condició d’invicte a la segona volta amb la sisena victòria consecutiva. El “Sanes”, després de perdre contra Granollers i Esplugues, ha tornat a entrar en ratxa i ara es troba dos punts per sota dels graciencs, amb opció doncs d’empatar a punts. Aquest, juntament amb el Sant Quirze-Granollers, són sens dubte els partits de la jornada en el grup D.

Publicitat
Comentaris
To Top