Esports

El Sabadell necessita trencar la dinàmica negativa a domicili

Arturo tornarà a ser la principal referència ofensiva/Ll. Franco

Nova oportunitat. El Sabadell vol trencar aquest diumenge (12h) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià la pèssima dinàmica negativa fora de casa davant el filial de l’Espanyol. Els arlequinats acumulen 4 derrotes consecutives i 12 gols encaixats en aquest tram lluny de la Creu Alta. A més, necessiten sumar per no veure agreujada la seva incòmoda posició a la taula, ara mateix a només 4 punts de la zona perillosa.

Kiko Ramírez vol traslladar la solidesa que l’equip mostra a casa als partits de visitant. “Hem demostrat que sabem competir davant rivals importants, com l’Atlètic Balears o Vila-real B, i aquest és el camí. Ho hem d’aconseguir també a fora”. El tècnic tarragoní admet que “som en la fase més important de la lliga, quan es comencen a definir posicions. La classificació s’ha comprimit molt degut a la igualtat del grup i nosaltres volem reenganxar-nos a la zona de dalt”.

La grip s’ha convertit en el principal enemic del vestidor arlequinat aquesta setmana. Fins a quatre jugadors l’han patit (Migue, Cobo, Edgar, Pajarero), però finalment només Edgar Hernández ha quedat fora d’una llista on el juvenil Jandro Moreno és la gran novetat. En canvi, no hi són Felipe i David Acedo pels seus problemes físics. Tot apunta que Kiko Ramírez repetirà l’onze de la passada jornada, potser amb la inclusió de Néstor Querol d’inici en lloc d’Antonio Domínguez.

L’Espanyol B arriba al partit amb signes d’una gran irregularitat. A casa només ha guanyat un (2-0 al Badalona) dels últims 9 partits, però és un equip amb facilitat golejadora (30 gols) i té a Víctor Campuzano com a màxim realitzador amb 9 dianes. També cal destacar la presència del sabadellenc i exarlequinat Max Marcet. Dirigirà el partit el col·legiat andalús Antonio Santos Pargaña, trist protagonista la passada temporada en l’Atlètic Balears-Sabadell (1-1) amb les expulsions dels arlequinats Víctor Martínez i Pol Moreno. També ha pitat partits del Sabadell a Segona A la temporada 13/14, amb dues derrotes i una victòria.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top