ESPORTS

L’FS Sabadell paga car el seu mal inici a Torrent

El Sabadell Femení jugarà aquest dissabte davant el L'AVENIDA ALAGÓN / ÓSCAR ESPINOSA

Nova ensopegada del conjunt creualtenc davant l’Hispànic Torrent (2-0), resultat que el manté una jornada més en zona de descens.

L’equip creualtenc no va sortir concentrat al 100% als primers minuts i ho va pagar amb un gol en contra al primer minut després d’un ràpid contracop de les valencianes. Mentrestant, les sabadellenques van intentar refer-se, però no van aconseguir trenar cap jugada de perill. El gol local va provocar que les locals decidissin no anar a pressionar la sortida de pressió de les jugadores de Marc Muñoz. A l’equador del primer temps una gran jugada individual de les valencianes posava el 2 a 0 al marcador. Les arlequinades van aconseguir agafar el domini del joc i va arribar amb cert perill a l’àrea rival, però sense poder escurçar la distància en el marcador. A la represa la tònica va ser la mateixa que en els darrers minuts: un Hispànic tranquil a mitja pista i el Sabadell buscant amb insistència inaugurar el marcador. Júlia i Amara van tenir dues oportunitats clares per poder aconseguir l’empat però la falta d’encert va ser un hàndicap impossible de contrarestar. Quan faltaven vuit minuts l’equip visitant va decidir optar per la tàctica de portera-jugadora, però tot i tenir oportunitats molt clares, el partit va acabar amb el 2 a 0.

Comentaris
To Top