DS MOTOR

Edu Cots finalitza la Transfagarasan road

Carles Humet i Edu Cots, durant el seu viatge a Romania

El motocilista sabadellenc Edu Cots continua devorant reptes. L’últim, i acompanyat del seu inestimable company d’aventures Carles Humet, va ser recórrer els carpats romanesos a bord d’una Royal Enfield Himalayan.

Els dos motoristes van sortir de Barcelona direcció Romania passant per Torino-Maribor i Debrecen abans d’arribar a la coneguda Transfăgărășan road. Una ruta construïda amb una finalitat militar que recorre de nord a sud les seccions més altes del sud dels Carpats, entre el pic més alt del país, el Moldoveanu, i el segon més alt, el Negoiu. Un periple de noranta quilòmetres d’imponents revolts tancats per un paisatge força escarpat. Un cop al país del sud-est d’Europa, Cots i Humet van passar per diverses regions entre les quals la de Maramures, Bucovina i Transsilvània. Tot i poder comprovar en primera persona el malmès estat de les carreteres, Cots va destacar “la gran hospitalitat” dels habitants dels diversos pobles i aldees.

Un fet que el va “sorprendre positivament”. Abans del pròxim repte, Edu Cots té previst presentar un llibre en el marc del Gran Premi de Montmeló.

Comentaris
To Top