DS MOTOR

Stern Motor dona la benvinguda al Classe B

Tres vehicles del Classe B durant la presentació d’Stern Motor a la Fira Sabadell
Tres vehicles del Classe B durant la presentació d’Stern Motor a la Fira Sabadell / LLUÍS FRANCO

Davant d’unes tres-centes persones, Stern Motor va presentar a la Fira Sabadell la tercera generació del Classe B, el germà gran de l’A. Una posada en escena encapçalada pel gerent Joaquim Badia a l’alçada del prestigi de la marca d’Stuttgart amenitzada pel concert de Gisela per als més petits.

Respecte estricament al vehicle, continua la transformació a deixar enrere l’estereotip de cotxe enfocat a un públic més sènior, per anar a buscar un nou target. La firma alemanya equipa els vehicles amb una línia més esportiva sense perdre els valors que han fet d’aquesta marca un dels referents dels vehicles premium.

El nou Classe B manté moltes similituds amb el Classe A tant en l’aspecte exterior com en l’interior. Amb una estilització de la seva fisonomia, s’aconsegueix que aquest vehicle estigui caracteritzat per les línies arrodonides buscant, entre altres objectius, un aspecte més jovenívol. Un fet que aconsegueix amb escreix.

Tanmateix, i seguint la línia del Classe A, aquest monovolum ve equipat amb una tecnologia d’última generació amb el sistema MBUX, que permet al conductor viure una autèntica experiència al volant.

Mercedes-Benz, com no podia ser d’una altra manera, ofereix tres paquets molt complets en funció del gust del client: el prèmium plus, en què destaca el sostre panoràmic elèctric, el quadre d’instruments totalment digital i els paquets d’aparcament i de retrovisors (+4.175 euros); el prèmium, amb el sistema d’obertura, tancament i encesa del vehicle sense clau –Keyless-Go– i la navegació per satèl·lit (+2.415 euros); i l’advantage, amb el paquet d’aparcament i de retrovisors entre (+1.000 euros). Tot això i més, a partir de 33.200 euros.

Comentaris
To Top