Ciutat

223 alumnes de 3r i 6è de Primària planten arbres i arbusts a la Salut i a Castellarnau

Alumnes participant a una plantada escolar / CEDIDA

135 alumnes de 3r i 6è de Primària de les escoles Alcalde Marcet i Espronceda participen avui en una plantada escolar d’arbres i arbustos al parc periurbà de la Salut. Aquesta és la primera part d’una iniciativa que continuaran 88 alumnes dels mateixos cursos de les escoles Agnès Armengol i Joan Montllor a Castellarnau, el divendres 29 de març.

Es tracta d’una proposta que es fa cada any per reforestar el bosc després de la ventada del 2014 i, d’altra banda, per conscienciar l’alumnat de la necessitat de tenir cura del rodal i del paisatge en general. L’Ajuntament posa l’autocar per anar des dels centres educatius fins als indrets on tindran lloc les plantades, com també per fer el viatge de tornada.

Els alumnes plantaran diferents espècies, majoritàriament alzines, pins, farigola, romaní i espígol, sota la cura de monitors de l’ADENC (Associació per a la Defensa i Estudi de la Natura). Abans, membres de CIPO van fer els forats on es plantarà cada exemplar i van deixar el terreny a punt perquè els alumnes puguin fer la seva feina.

Comentaris
To Top