Oci i cultura

Mirna Lacambra recull el premi Ópera XXI al Gran Teatre del Liceu

La sabadellenca i presidenta de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, ha rebut aquest dijous el premi Ópera XXI que ha entregat per primera vegada l’associació homònima, fins ara coneguda com a Associació de Teatres, Festivals i Temporades d’Òpera d’Espanya. El guardó, que ja estava anunciat, vol reconèixer el seu projecte de desenvolupament de l’activitat operística i el lliurament s’ha fet en una gala al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

A part de Lacambra, també van pujar a l’escenari a recollir un dels Premis Ópera XXI el director de l’obra ‘Siegfried’ de l’Òpera d’Oviedo, Guillermo García Calvo; el director de ‘Die Soldaten’, Calixto Beito, que es va representar al Teatro Real de Madrid; i la soprano Mariella Devia pel seu paper de ‘Lucrezia Borgia’. El tenor Josep Carreras recollirà el premi honorífic.

Els premis Òpera XXI també han entregat un guardó honorífic a la Asociación de Amigos de la Ópera de la Coruña. I el Teatro Real ha rebut el premi a la nova producció operística per l’escenificació de ‘Gloriana’.

Comentaris
To Top