Oci i cultura

Mirna Lacambra rebrà el premi honorífic Ópera XXI

Foto: Victòria Rovira

La sabadellenca Mirna Lacambra rebrà el premi honorífic dels I Premis Ópera XXI que atorgarà l’Associació de Teatres Festivals i Temporades d’Òpera d’Espanya. A Lacambra se li premia la trajectoria i la feina feta per part de l’associació fundada per ella, Amics de l’Òpera de Sabadell en el desenvolupament de l’Òpera a nivell Català i Estatal. El pròxim 21 de març s’entregaran els primers guardons d’aquest premi al Gran Teatre del Liceu.

En aquesta primera edició també s’enduran premis Calixto Bieito, guanyador del premi a la millor direcció d’escena per ‘Die Soldaten’ al Teatro Rea, també la soprano Mariella Devia, per la seva interpretació de ‘Lucrezia Borgia’ per l’Asociación de Amigos de la Ópera de la Coruña, i també Josep Carreras que s’endurà un premi honorífic.

El jurat de l’edició està integrat per Jaume Radigales, Begoña Lolo, Ana María Sánchez, Gonzalo Alonso, Palo Meléndez-Haddad, Fernando Sans, Juan Ángel Vela del Campo i Ramon Gener.

Comentaris
To Top