Ciutat

Pol Gibert, número dos a la llista de Marta Farrés

Els membres de la llista socialista / CEDIDA

El PSC ja ha escollit la llista per les eleccions municipals del proper 26 de maig i aquest divendres ha presentat els primers noms. La candidatura encapçalada per Marta Farrés portarà en una posició destacada el diputat al Parlament i primer secretari local del partit Pol Gibert, que anirà de número 2.

La sindicalista d’UGT a l’Hospital Taulí Montserrat González anirà de número 3, el director de l’Institut Agustí Serra, Manolo Robles, serà el 4 i la jutgessa de la federació catalana de triatló Laura Reyes serà la número 5 de la llista.

El director de teatre Carles de la Rosa anirà de número 6. El conjunt de noms l’acaben de formar l’advocada Mar Molina, de número 7, i el Secretari d’Organització d’UGT al Vallès Occidental, Jesús Rodríguez, de número 8.

Segons Farrés, es tracta d’una llista “feminista, renovadora i guanyadora”. L’alcaldable pel PSC també ha assegurat que la llista busca ser un reflex de la nostra visió de la ciutat”, també ha afegit que es tracta d’una llista formada per gent de tot Sabadell, i de totes les seves realitats. La llista la tancarà l’històric dirigent socialista Simón Saura.

Comentaris
To Top