Publicitat
Esports

Óscar Salguero confirma la mínima pel Mundial en els 100 m braça

Óscar Salguero va aconseguir l'objectiu i sis medalles a l'Estatal de Madrid

Objectiu complert. El nedador sabadellenc Óscar Salguero va confirmar la mínima dels 100 metres braça pel Mundial paralímpic d'aquest estiu que encara no té seu designada després de quedar descartada Malàisia. Salguero va arribar als Campionats d'Espanya de natació adaptada de seleccions autonòmiques de Madrid mentalitzat per aconseguir el repte i ho va fer amb molta autoritat. La mínima mundial estava fixada en 1.13.58 i ell va abaixar la marca fins el 1.09.81.

Publicitat

A més, va sortir del Campionat estatal amb un total de sis medalles: or en els 50 i 100 metres braça i el relleu 4x100 estils; plata en els 100 metres esquena i el relleu 4x100 lliures i bronze en els 200 metres estils amb el combinat català. Ara Salguero, amb la tranquil·litat de la mínima, podrà afrontar altres compromisos internacionals per preparar a consciència la cita mundialista on aspira a revalidar el títol. Cal recordar que ara mateix Óscar Salguero ostenta la triple corona: campió olímpic, mundial i europeu de la seva prova predilecta. La seva ambició no té límits.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top