Diners

El Banc Sabadell obre una nova sucursal per a empreses a Portugal

Ana Ribalta, subdirectora general de Banc Sabadell i directora de Global Corporate Banking & EMEA, José Nieto, director general adjunt de Banc Sabadell i director de Corporate & Investment Banking, i Santi Tiana, director de la nova sucursal / CEDIDA

Banc Sabadell ha inaugurat la seva sucursal a Portugal amb l’objectiu principal de prestar serveis bancaris a empreses i corporacions, complementant així la seva presència internacional.

Després de més de 25 anys d’experiència a Portugal, Banc Sabadell va iniciar aquest nou projecte al setembre de 2018 i ha començat ja, a través de la seva xarxa internacional, a prestar els seus serveis a les empreses espanyoles amb inversions al país i en corporacions portugueses.

La sucursal, situada a l’avinguda de Liberdade, en ple centre de Lisboa, preveu superar els 1.000 milions de volum de negoci el 2022. En poc més de sis mesos d’activitat, els volums de negoci ja han sobrepassat els previstos inicialment.

El director general adjunt de Banc Sabadell i director de la direcció de Corporate & Investment Banking, José Nieto, ha assegurat que el principal objectiu de l’entitat és “oferir serveis bancaris que permetin a Banc Sabadell estar compromès a llarg termini amb empreses espanyoles que estan desenvolupant negocis o invertint a Portugal i ajudar a les empreses portugueses a que prenguin les millors decisions econòmiques tant al seu país com en nous mercats en els quals la banca portuguesa no està present a dia d’avui”.

L’oficina de Banc Sabadell a Portugal, dirigida per Santiago Tiana, compta amb un equip de 12 experts amb una àmplia experiència en el sector bancari portuguès orientada al segment d’empreses, l’activitat transaccional, el trade finance, finançament estructurat, la tresoreria, el mercat de capitals i la banca corporativa.

Comentaris
To Top