DS MOTOR

Èxit en el curs de pilotatge

Foto de família dels participants en el primer curs sobre terra
Foto de família dels participants en el primer curs sobre terra / CEDIDA

El Motor Club Sabadell va celebrar amb èxit el primer curs de conducció sobre terra que organitzava l’entitat presidida per Jaume Marco. Després de tastar l’experiència sobre asfalt i neu, tocava fer-ho sobre terra. En el circuit del Rancho Canudas a Casserres, una vintena de socis del Motor Club van rebre els consells del grup d’instructors d’Speed Events. Un cop feta la part teòrica, els alumnes van poder posar en pràctica les seves habilitats i les indicacions apreses al volant de tres vehicles: BMW E36 amb tracció al darrere, Seat Ibiza amb tracció davantera i un Mitsubishi EVO 5 amb tracció total de 250 cv.

Un curs que va deixar un bon sabor de boca entre els participants i la directiva del Motor Club tal com va reconèixer Marco: “Estem molt contents per com va anar. Era la primera vegada que fèiem un curs sobre aquest terreny i va ser un èxit de convocatòria”.

En la mateixa línia, el màxim responsable del Club va afirmar que aquest curs “serveix per conduir sobre asfalt” i avisa que, a vegades, val més la pena “pagar amb un curs el que no hagis de pagar amb xapa”.

Curs de regularitat

Avui (10 h) el Motor Club organitza un curs d’iniciació a la regularitat per a copilots per tots aquells que vulguin començar a impregnar-se dels consells més bàsics. Amb un preu de cinc euros per als no socis i gratuït per als socis, Albert Sánchez donarà a conèixer alguns dels secrets d’aquesta modalitat.

Comentaris
To Top