DS MOTOR

Stern Motor dedica una nit a les dones

D’esquerra a dreta, Laia Ferrer, Núria Salán, Núria Picas, Carme Pla i Ada Parellada
D’esquerra a dreta, Laia Ferrer, Núria Salán, Núria Picas, Carme Pla i Ada Parellada / CEDIDA

El concessionari oficial de Mercedes-Benz i Smart va organitzar el passat dijous un acte a l’Escola Superior d’Enginyers Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa dedicat a les dones, en el marc de les presentacions del nou Classe B. L’acte, conduït per la periodista Laia Ferrer, va comptar amb la presència d’Ada Parellada, cuinera, Carme Pla, actriu, Núria Salán, doctora en ciència dels materials i Núria Picas, esportista d’elit.

Totes cinc van explicar les seves vivències i experiències i les dificultats que s’han trobat en el camí, en una vetllada amena i distesa. Durant la trobada, que va estar amenitzada amb la música de Marta Trujillo i Marta Cervera, les assistents van comprovar de primera mà les principals novetats del model de la marca alemanya com l’innovador sistema intuïtiu i intel·ligent (MBUX). Posteriorment, els prop d’un centenar d’assistents van gaudir d’un còctel.

Acord amb ‘Joc de cartes’

El passat dilluns Stern Motor va oficialitzar l’acord de patrocini amb el programa de TV3 Joc de cartes conduït pel cuiner Marc Ribas. El concessionari de Sabadell serà vehicle oficial i posarà a disposició de cara a la tercera temporada una unitat del model Classe V de la firma alemanya. Aquest acord neix perquè des del concessionari “s’ha valorat que el Marc sigui de la nostra comarca i la proximitat que ens transmet. Volem acompanyar el Marc en aquesta nova temporada”. Tanmateix, i seguint la línia de Quim Badia, gerent d’Stern Motor, un dels valors que encarna Ribas és la xispa. Una aptitud necessària en els dos mons, tant el de l’automoció com en el de l’hostaleria.

Comentaris
To Top