Ciutat

Els Saballuts descarreguen el 4de8 a la diada castellera de Badia

Un moment de l'actuació dels Saballuts / Concepció Ventura (CEDIDA)

Els Saballuts no són els únics que aquest any celebren el seu primer quart de segle. Aquest diumenge 14 d’abril van actuar a Badia del Vallès en motiu del XXVè Aniversari de la Independència de la ciutat (des del 14 d’abril de 1994), i ho van fer amb els Castellers d’Esplugues (Cargolins), els Castellers del Poble Sec (Bandarres) i els Castellers de Castellar (Capgirats). L’actuació va començar a les 11.00 h a la plaça Major, davant de l’Ajuntament de la ciutat.

A Badia els sabadellencs van descarregar el carro gros altra vegada (el 4de8) i els seus clàssics castells de 7 (7de7 a la primera ronda i 5de7 a la tercera), demostrant un cop més que mantenen el seu nivell de bons propòsits.

El 4de8 verd va ser l’únic castell de 8 pisos que vam poder veure a la diada, però també vam poder apreciar castells de 7 dels Cargolins i els Bandarres. A més, els Capgirats van assolir el segon 4de7 del seu historial, i també van coronar el pde5.

Resultats finals a Badia del Vallès:

Saballuts: 2pde4, 7d7, 4d8, 5d7, Pd5, 2pd4 i pd4 al balcó

Cargolins: pde4 dol, pde4, 4d6, 3d7, 4d6a, Pd5 i Pd4

Bandarres: 2pde4, 4d6a, 4d7, 3d7 i Pd5

Capgirats: pde4, pde4ps, 2d6, 4d7, 5d6 i Pd5c

El tercer 4de8 de la temporada del 25è aniversari dels Saballuts es suma als 10 castells bàsics de 8 de diferents colles castelleres que s’han vist aquest cap de setmana. Però els vallesans no descansen; malgrat no participaran en cap actuació el proper diumenge, aquesta Setmana Santa obriran el local del carrer dels Emprius per seguir treballant de valent: no fa gaire que han començat temporada i als assajos ja s’han vist algunes proves amb folre. L’actuació d’ahir va acabar amb un pica-pica i les paraules de l’alcaldessa de Badia, Eva Menor.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top