Ciutat

Carme Forcadell i Jordi Cuixart, Premi als Valors Republicans 2019 d'ERC

Jordi Cuixart i Carme Forcadell al Tribunal Suprem, girant-se cap al públic /ACN

Els sabadellencs Carme Forcadell i Jordi Cuixart rebran aquest any els premis als Valors Republicans que atorga la secció local d'ERC. L'acte de lliurament dels guardons, a persones de l'entorn dels premiats, es farà aquest mateix dimarts 16 d'abril a les 19.30 h a la plaça del Doctor Robert.

Actualment Cuixart i Forcadell estan empresonats a Madrid mentre dura el seu judici al Tribunal Suprem pels fets de l'1-O. Jordi Cuixart és el president d'Òmnium Cultural des del 19 de desembre del 2015. Carme Forcadell, per la seva part, és expresidenta del Parlament de Catalunya i expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Del 2003 al 2007 Forcadell també va ser regidora a l'Ajuntament de Sabadell.

Publicitat

Els guardons republicans arriben enguany a la seva quinzena edició. Cada any ERC reconeix els sabadellencs que considera que han tingut un compromís amb els valors republicans i democràtics.

Guardonats anteriorment

L'any passat aquest guardó va ser pels Castellers de Sabadell, els Saballuts. En anteriors edicions l'han rebut la doctora Joaquima Júdez, l'exregidor Josep Maria Civis i l'expresidenta d'Òmnium Muriel Casals, entre altres.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top