Publicitat
Ciutat

El Torrent del Capellà enceta el calendari de les Festes Major dels barris

La paellada popular al barri del Torrent del Capellà durant la Festa Major de l'any passat / LLUÍS FRANCO

Amb la primavera, arriben les festes dels barris, que començaran dimarts vinent dia 30 d'abril amb la festa major del Torrent del Capellà i s'aniran alternant fins al 29 de setembre, quan les Termes tancarà aquest període de festes populars.

El primer barri a celebrar la seva festa serà el Torrent del Capellà. Comença oficialment dimarts, però aquest dissabte, per 'anar fent boca', tindrà lloc una sortida a Can Bon Vilà, organitzada per l'Associació de Veïns del Torrent del Capellà. El mateix dissabte, a les 13.30 h, hi haurà una barbacoa popular a l'aparcament del carrer de les Hortènsies.

Dimarts 30 d'abril, però, serà el tret de sortida del programa de festa amb una revetlla popular amb el Grup Salsabor. Aquesta revetlla començarà a les 22.30 h a la Sala Polivalent del Nord. L'endemà, dimecres 1 de maig, i coincidint amb la festa del Dia del treballador, hi haurà xocolatada matinera a les 9.30 h al local de l'Associació de Veïns. Mitja hora més tard es farà la processó de Sant Josep Obrer pels carrers del barri i seguidament la Missa Regional Murciana, que es fa a l'aire lliure.

Activitats pels més petits

En aquesta festa major no hi faltaran les activitats pels més petits. Hi haurà jocs infantils i la festa de l'escuma que tindrà lloc entre la plaça Óscar Romero i el carrer Hortènsies, a partir de les 11 del matí i fins a les 13 hores.

Cap a les 14 hores serà el moment de la paella popular i a mitja tarda, cap a les 17 h, hi haurà el Festival de Música amb diverses actuacions i concert d'havaneres amb el grup Tela Marinera, al carrer Hortènsies. La festa es clourà al parc del Nord amb el correfoc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top