Oci i cultura

Ja sabem la programació per dies de l’Embassa’t

El Festival Embassa’t ha desvelat la programació per dies del festival que es farà el 14 i 15 de juny. Fins ara ja sabiem el cartell complet del festival, i ara ja tenim la distribució per dies.

Divendres encapçalen el festival Kiasmos dj set, El Petit de Cal Eril, Joe Crepúsculo i Clara Peya, amb els altres grups. Pel que fa dissabte es podrà escoltar Novedades Carminha, Kazy Lambist i Delaporte com a caps de cartell.

Fabrica Embassa’t

A banda, el festival també ha anunciat les dates de la Fabrica Embassa’t, d’on sortirà el grup que inaugurarà el festival el divendres 14 de juny. Enguany s’han presentat més de 50 propostes de les quals l’organització n’escollirà 4. Els escollits tocaran a la gran final, que es celebrarà el divendres 17 de maig a les 19h a l’Auditori del MACBA de forma totalment gratuita. Després dels 4 concerts, un jurat especialitzat format pel Raül Hinojosa, presentador del programa Songhunter a iCat FM; la Marta Salicrú, directora executiva de Radio Primavera Sound, i en Pau Corbalán, director de Cooncert, escolliran la banda guanyadora. Un concurs ideal per donar a conèixer els noms més novells i emergents de l’escena musical underground de Catalunya.

Comentaris
To Top