ESPORTS

Presentada la 5a edició de la Women Race

Aquest dijous a El Corte Inglés s’ha presentat la 5a Women Race que enguany se celebrarà el pròxim 2 de juny a partir de les 9.30 hores, dins del marc de la 66a Festa de l’Esport. Recuperant així, les dates de les tres primeres edicions. De cara a la cita solidària s’espera poder superar els 2000 participants i, per tant, superar la barrera dels 23000 €, la recaptació total que un any més anirà destinada a Oncolliga, fundació que es dedica, entre altres coses, a oferir projectes de forma gratuïta als malalts oncològics i llurs familiars, com el suport social i psicològic i el servei d’atenció a domicili

Recorregut
La prova constarà de cinc quilòmetres per llocs emblemàtics de la ciutat i es podrà fer corrents o a peu. La participació és oberta a totes les edats i sexes. Tot i que és una cursa solidària i els premis són exclusivament pel públic femení, s’espera que la participació masculina pugui anar en augment. L’organització repeteix la venda de samarretes d’anys anteriors, així com la de mocadors solidaris; a banda de mantenir el dorsal 0 com a opció per aquelles persones que no puguin córrer.

Fins al dimecres 29 de maig estarà obert el període d’inscripcions al web womenraceelcorteingles.cat o de manera presencial a la secció d’esports d’El Corte Inglés, ubicada a la sisena planta. El preu de la inscripció és de 9 euros de manera presencial i de 9,40 euros si aquesta es formalitza a través del web. S’hi poden inscriure dones de qualsevol edat, en qualsevol de les categories existents: individual o per equips. Les tres primeres classificades de cadascuna de les categories existents obtindran un trofeu.

Les autoritats que han presentat la cursa, amb la samarreta d’aquesta edició / D.S.

Comentaris
To Top