Ciutat

Més de 5.000 persones corren per la fibrosi quística

La 4a Cursa Sabadell Corre pels Nens assoleix un nou màxim de participació amb 5.400 inscrits

Sortida de la 4a cursa Sabadell corre pels nens / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest diumenge s’ha celebrat la 4a edició de ‘Sabadell Corre pels nens‘ amb la participació de més de 5400 persones. Pocs minuts després de les 10 h del matí, i per primera vegada, s’ha donat el tret de sortida a una desena d’infants amb fibrosi quística, els veritables protagonistes de la cursa solidària: “l’any passat volíem fer-ho però vam tenir un problema amb el dron per uns permisos que ens faltaven i mentre mirava de solucionar-ho es va donar la sortida. El més important és que avui ho hem pogut fer. Els nens i nenes malalts sempre seran els primers. Mereixen tota l’ajuda del món segons ha comentat Toni Valverde, l’ideòleg d’aquest projecte.

A continuació, i amenitzat per les Forques de Can Deu, el gruix dels participants han travessat la línia de sortida en un gran ambient festiu que ha tenyit de taronja els carrers més cèntrics de la ciutat, tot, per una bona causa com recollir diners per lluitar contra aquesta malaltia. Un cop recorreguts els 4,2 quilòmetres, el Parc Taulí ha passat a ser l’epicentre de tota mena d’activitats dedicades als nens com contacontes, taller de manualitats o màgia, entre altres.

Valverde, content per un nou èxit d’aquest projecte jove però molt consolidat, ha afirmat que “estic molt feliç”.

Comentaris
To Top