Esports

Antonio Hidalgo: "Per a mi la permanència és com un títol"

Antonio Hidalgo en l'última roda de premsa de la lliga/P.F.

El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, ha subratllat la "gran responsabilitat" que té ell com a entrenador i tot l'equip davant el decisiu partit de diumenge al Municipal d'Olot. "És definitiu i diferent per les seves emocions i sensacions", va afegir. De fet, durant la setmana s'ha parlat més de l'àmbit social, amb l'espectacular resposta de l'afició arlequinada, que de l'aspecte esportiu. S'han omplert 7 autocars i venut més d'un miler d'entrades anticipades a les oficines. El tècnic se sent "emocionat de veure el suport que ens està donant la nostra gent. Això demostra que tenim una gran massa social i sense ella res seria possible. També significa que el club està molt viu".

La victòria garanteix la permanència i Hidalgo destaca el fet "d'haver-nos guanyat dependre de nosaltres i ara ho hem d'aprofitar. Amb la reacció de la gent és impossible no saber el que passa a altres camps, però sobre la gespa cal una concentració màxima perquè al davant tindrem un bon equip, molt competitiu, que ha fet una gran campanya". Tota la plantilla viatjarà a la capital de la Garrotxa, inclosos els lesionats. Sembla que Pajarero i Néstor estaran disponibles. Una altra cosa és que siguin titulars.

Publicitat

En l'aspecte personal, el partit també té una gran transcendència per l'Antonio Hidalgo i ell ho resumia de manera molt significativa: "Vaig arribar en unes circumstàncies molt determinades i amb un clar objectiu. Estem molt a prop. Per a mi aconseguir aquesta permanència és com un títol. Ara no és moment de parlar de futur i jo només penso a guanyar diumenge".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top