Esports

Febre arlequinada: es tanca amb 7 autocars i més de 900 entrades venudes

Aquesta imatge es podria repetir diumenge al Municipal d'Olot/Ll. Franco

Impressionant. La resposta de l'afició arlequinada davant el decisiu Olot-Sabadell del pròxim diumenge, amb la permanència a Segona B en joc, ha estat espectacular. Aquest dijous s'han tancat les inscripcions pels autocars completant el setè. D'altra banda, a falta del recompte final el divendres a la tarda, ja s'han venut més de 900 entrades i tot apunta que el diumenge se superarà amb escreix el miler d'aficionats arlequinats a les grades del Municipal olotí. L'ambient serà extraordinari i a més la penya La Grada UEOlot organitza una 'Fan Zone' de germanor en les hores prèvies al partit als afores del recinte. La iniciativa ha estat molt ben rebuda i es preveu una comunió absoluta entre les dues aficions.

Cos tècnic i jugadors volen aïllar-se una mica d'aquest clima d'eufòria que respira l'afició després de sortir de la zona de perill per centrar-se únicament en la seva feina. Saben que la victòria permet eludir descens directe i play-out en tots els casos i aquest serà el gran objectiu davant un Olot que, amb la classificació per la Copa del Rei a la butxaca, no es juga res. De fet, el seu tècnic va donar festa als seus homes fins dijous. Ningú, però, es refia d'una possible relaxació rival i caldrà posar els cinc sentits per sumar els tres punts de la salvació sense haver de mirar altres escenaris. Això sí, serà necessari aconseguir el primer resultat positiu fora de casa de tota la segona volta. Potser la massiva presència de seguidors sabadellencs pot fer pensar als jugadors que es troben a la Creu Alta.

Publicitat

Néstor: "És un plus"

El vestidor també està impressionat amb la resposta de l'afició. "La veritat és que estem molt agraïts del seu suport durant tota la temporada i en aquests últims partits ho hem notat. És un plus per donar el màxim diumenge i aconseguir els tres punts que ens asseguren la permanència", subratlla un Néstor Querol que diu trobar-se recuperat dels problemes físics que el van deixar a la banqueta contra l'Ejea. "Els 10 minuts que vaig jugar al final em van servir per guanyar confiança i veure que estic bé. Ara ja és decisió de l'entrenador". Querol afegeix que "el més important és que depenem de nosaltres i només ens hem de centrar en el nostre partit. Cal una màxima concentració perquè l'Olot competeix molt bé i no ho posarà gens fàcil". El conjunt olotí torna aquest dijous a la feina després d'aconseguir la classificació per la Copa del Rei.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top