Publicitat
Ciutat

Juli Fernàndez (ERC): "Després de quatre anys governant, diumenge ens juguem poder fer història"

Esquerra Republicana de Sabadell posa punt i final a la campanya electoral. Des del bar 'El paseo' situat al passeig de Rubió i Ors, el cap de la llista republicana, Juli Fernàndez, ha assegurat que aquest diumenge esquerra i Sabadell s'hi juguen fer història. Segons el republicà, ERC pot "guanyar les eleccions per primera vegada des de l'any 31".

Publicitat

"Després de 15 dies explicant el projecte d'Esquerra, i de quatre anys governant la ciutat, i demostrant que podem tirar projectes endavant, hem de demostrar que podem fer història", ha dit el republicà.Finalment, el candidat ha cridat al vot de tots aquells que vulguin un govern republicà i honest que treballi per tothom i que tiri endavant polítiques de defensa dels drets socials.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top