Ciutat

Carta de la família Giménez Ruiz: “Pujava al cim per veure el món”

Antonio Giménez, veí de Ca n'Oriac, que va morir el 25 de maig de 2018 electrocutat

En motiu del primer aniversari de la mort del sabadellenc Antonio Giménez, la seva família ha escrit una carta de record que reproduïm íntegrament a continuació.

En nom de la família Giménez Ruiz em dirigeixo als mitjans, en primer lloc, per agrair-los la cobertura realitzada per la defunció del meu pare, Antonio Giménez Sánchez, el passat 25 de maig del 2018 a conseqüència d’una electrocució a la dutxa; i, en segon lloc, demanar-los que continuïn de prop aquest cas, perquè els fets continuen sense esclarir-se. Volem que les coses canviïn i es puguin evitar, en el futur, accidents com aquest.

Ets un exemple com a pare, com a fill, com a germà, un amic, un company. En definitiva, una persona exemplar en tots els aspectes. Eres alegre i simpàtic, amb força i l’afany d’ajudar sempre. Un any després, tothom recorda el teu somriure i la teva fe, ens ensenyaves a pensar, a conèixer el camí i caminar-lo. La teva filosofia de vida era cap amunt, ment en positiu, pas ferm i humilitat per davant de tot. I és que ell no escalava muntanyes perquè el món pogués veure-ho, ho feia per poder veure el món.

Fa un any que vas marxar i des d’aleshores han passat tantes coses… tants cops m’he preguntat on ets, he necessitat la teva abraçada en els moments en què m’envaeix la desil·lusió i el meu crit es dirigeix al cel. Sempre hi haurà un enorme buit en mi. Estàs absent, però sempre molt present en mi. T’estimo, pare.

Comentaris
To Top