Diners

Acord per afavorir la internacionalització entre la Cambra i Air France-KLM

La Cambra de Comerç de Sabadell ha signat un acord de col·laboració amb la companyia de transport aeri Air France-KLM per a la promoció d’actes i el suport a la internacionalització de les empreses de la demarcació de Sabadell.

Brunet i Quesada, a la Cambra / CEDIDA

Air France-KLM participarà i patrocinarà aquelles accions institucionals, de servei i informatives de la Cambra orientades a la promoció internacional de les empreses i al suport a l’exportació. Així mateix la companyia aèria donarà a conèixer i promourà els serveis del seu programa de fidelització.

Amb l’acord, el president de la Cambra, Antoni Maria Brunet i el business development account manager d’Air France-KLM, Carlos Quesada, s’han compromès a treballar conjuntament en la millora i suport de la competitivitat i la internacionalització de les empreses de la demarcació.

Comentaris
To Top