Publicitat
Ciutat

Les escoles de la zona nord ressonaran per fi de curs

Imatge d'arxiu de corals infantils / D.S

Set escoles de la zona nord de Sabadell ja estan preparades per mostrar el recital musical de fi de curs aquest dimecres 5 de juny. Que ressoni el nord! és el concert on els alumnes de les escoles  Calvet d'Estrella, Can Deu, Floresta, Roureda i Sant Julià, Joan Oliver i Jonqueres cantaran el recull de tot el curs. Tindrà lloc a les 10 h a la plaça del Pi amb l'objectiu d'apropar les escoles al barri.

El recital

Obriran els recitals els alumnes de tercer i quart del Calvet d'Estrella, Floresta i Sant Julià participants als tallers de corals que organitza l'Ajuntament des de fa tres anys. Els tallers els dirigeix professorat de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell.

Publicitat

L'Institut Joan Oliver té preparat un concert de bandes sonores iles escoles Calvet d'Estrella, Can Deu, Floresta, Roureda interpretaran la cantata La Clàudia Sol té un do amb l'acompanyament musical dels estudiants de l’Institut Jonqueres.

Avui, trobada de corals a l’Auditori Pere Quart

La música ha estat també protagonista a l’Auditori Pere Quart del carrer de Lacy. Aquest matí, més d’una vuitantena d’infants que assisteixen als tallers de coral en horari de migdia a 7 centres educatius s’han reunit per oferir un concert conjunt a les famílies. A la trobada han participat alumnes de les escoles Agnès Armengol, Arraona, Espronceda, Joaquim Blume, Joan Montllor, Juan Ramón Jiménez i La Romànica.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top