Publicitat
Ciutat

El Programa d’actuacions del Ripoll planteja facilitar els accessos al parc fluvial

El Riu Ripoll /Wikicommons

El Programa d’actuació del parc fluvial del riu Ripoll és a punt per ser aprovat després de l'endarreriment a causa del període electoral. El programa té per objectiu planificar les actuacions que s’hi duran a terme sobre els accessos i la recuperació del patrimoni i el paisatge. Es tracta d'un seguit de mesures a realitzar fins a l'any 2025.

Mesures

El programa gira entorn de tres punts clau per la millora de l'entorn general del Ripoll: natura, accessibilitat i activitat. A través de l'estratègia de fer aflorar el potencial de l'àrea natural, cal poder accedir d'una forma ràpida i sense barreres al conjunt del parc fluvial, per la qual cosa caldrà potenciar els àmbits de proximitat a les estacions ferroviàries i de bus.

Publicitat

El programa planteja instal·lar un ascensor inclinat per connectar directament el carrer de Francesc Izard amb el camí que acaba a la Fàbrica Castelló. En el cas de la plaça de Sant Salvador, es planteja millorar la connexió el barri de Torre-romeu.

Les mesures més destacades a treballar en el Ripoll són rehabilitar el Molí d'en Torrella, la sèquia Monar, connectar la B-124 fins al Molí d'en Font perquè s’hi pugui anar a peu i amb bicicleta i el camí de Can Quadres fins al Ripoll incloent el barri de Nostra Llar i construir una residència d'estudiants.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top