DS MOTOR

Movento fa un salt tecnològic amb l’arribada de CitNOW

Les instal·lacions de Movento situades a la Ronda Ponent
Les instal·lacions de Movento situades a la Ronda Ponent / CEDIDA

Digitalització. El grup Movento ha incorporat en els seus concessionaris un innovador servei de vídeo en línia que suposarà un important pas endavant en la transformació digital de la seva àrea de vendes de vehicles d’ocasió. La tecnologia de la plataforma de comunicació CitNOW ofereix la capacitat de gestionar els seus clients a distància, responent amb vídeos personalitzats a les seves demandes d’informació, posant “el seu cotxe desitjat en el seu dispositiu mòbil”. A més, la plataforma posa tots els vídeos realitzats a disposició del concessionari, la qual cosa permet una òptima mesura dels resultats de vendes.

Funcionament

El client rebrà per SMS i correu electrònic un smartvideo exclusiu i totalment personalitzat, en què s’inclourà una visió completa del vehicle amb plans detallats de certs elements sobre els quals el client hagi manifestat una consulta determinada.

Comoditat per als clients

Ismael López, director de VO de Movento, va manifestar: “La incorporació de la tecnologia de vídeo en els nostres concessionaris es produeix després de comprovar el valor que aporta la plataforma als clients i al negoci de la nostra xarxa”, va afirmar. Tanmateix, el màxim responsable dels vehicles d’ocasió del grup va comentar que “suposa un nou pas en la implementació de millores digitals per a les nostres marques proporcionant una major confiança i comoditat per als nostres clients”, va concloure.

Comentaris
To Top