DS MOTOR

Salt de qualitat

El nou model Tesla de Nissan
El nou model Tesla de Nissan / Ò. ESPINOSA

Nissan s’ha posicionat entre les millors marques pel que fa a tecnologia i seguretat. Un salt qualitatiu que no s’entendria sense l’aparició del nou model del Nissan LEAF, l’escollit per la marca japonesa per ser el màxim exponent d’allò que busca en un futur immediat.

El ventall de possibilitats que ofereixen les noves tecnologies ha permès a Nissan ser dels primers a poder-se tirar a la piscina per intentar –i ho ha aconseguit– integrar les denominades tecnologies autònomes als seus vehicles. L’afany per nodrir el conductor de tantes ajudes com sigui possible en conducció i comoditat combinat amb seguretat, ha fet que el ProPilot, el sistema que engloba aquestes millores sigui, juntament amb l’otto pilot de Tesla, les úniques marques que a hores d’ara posen a disposició del conductor aquest eficaç i innovador equipament. A més, per si no n’hi havia prou, la nova joia de Nissan incorpora l’e-Pedal, un sistema únic que permet als conductors fer totes les funcions –arrencar, accelerar, disminuir la velocitat i aturar el vehicle– ajustant la pressió sobre el pedal de l’accelerador. Lluny d’aturar-se, Nissan ja treballa en un nou avenç tecnològic que servirà per augmentar la seguretat en la conducció. El pròxim repte de la marca japonesa serà la connexió directament entre vehicles. Un pas endavant que servirà per detectar anomalies a la carretera amb molta antelació.

El sistema de càrrega de la nova joia de la marca japonesa

El sistema de càrrega de la nova joia de la marca japonesa / Ò. ESPINOSA

Ideal per a autopista

Aquest sistema, disponible en dos models de la marca japonesa –LEAF i Qashqai– i pròximament en un tercer –X-Trail–, està desenvolupat perquè en vies d’alta velocitat el conductor en pugui treure el màxim profit. El ProPilot t’aporta un ventall de fins a tres opcions: fixar la velocitat, la distància escollida (tres nivells) respecte al vehicle del davant i per últim, i no menys important, mantindrà el vehicle dins el carril. Tanmateix, amb el ProPILOT Park el conductor podrà aparcar el vehicle sense la necessitat de moure ni el volant ni els pedals.

Interior del nou model del Nissan LEAF amb l’ordinador a bord

Interior del nou model del Nissan LEAF amb l’ordinador a bord / Ò. ESPINOSA

Els ‘tech days’

Santi Enrique, el concessionari de Sabadell i Barberà del Vallès, inicia des d’aquest dissabte els tech days. Una promoció de 15 dies perquè tothom qui estigui interessant a comprar el Nissan LEAF no el comenci a pagar fins a l’octubre.

Comentaris
To Top