DS MOTOR

Sergi Giralt participarà al Ral·li d’Andorra

Sergi Giralt participarà en el ral·li andorrà a bord d’un Peugeot 205 Turbo 16
Sergi Giralt participarà en el ral·li andorrà a bord d’un Peugeot 205 Turbo 16 / CEDIDA (JAVI MOLI)

El  sabadellenc Sergi Giralt ha confirmat que participarà, a partir del pròxim 14 de setembre, en el 48è Ral·li d’Andorra com a copilot amb Xevi Pinya a bord d’un Peugeot 205 Turbo 16. L’experimentat copilot ja sap el que és guanyar en el Principat després de fer-ho l’any 2010 amb Joan Corbera a bord d’un Volkswagen GTI. El recent sotscampió d’Europa en la modalitat de regularitat de cotxes històrics afrontarà aquesta cita amb una mirada posada en el gran objectiu que té entre cella i cella Sergi Giralt abans d’acabar el 2019. El gran repte serà intentar fer un gran paper en el ral·li històric de Portugal previst a principis d’octubre.

Comentaris
To Top