Ciutat

Un colom mort en descomposició, “capes de brutícia” i “deixadesa” als Merinals

El colom en estat de descomposició a una jardinera del barri dels Merinals / D.S.

Veïns dels Merinals denuncien l’existència d’un colom mort i en descomposició des de fa quatre dies al barri, el que consideren “una situació intolerable”. Creuen que l’estat de deixadesa de la zona “està arribant a límits intolerables” i asseguren que el servei de neteja no recull les “capes de brutícia” que s’hi acumulen.

La brutícia acumulada als parterres dels Merinals / CEDIDA

“Som, sense dubte, el barri més descuidat de Sabadell“, explica Jaume Garcia, veí dels Merinals i portaveu de la comissió d’afectats pels habitatges amb suposada aluminosi.

“El colom porta quatre dies aquí en descomposició i és un niu d’infeccions”, manifesta Marina Gómez, una de les veïnes. “Però ja no ens sorpren, és el nostre dia a dia”, remata Garcia.

El colom es trobava al carrer de la Palma, molt proper a la plaça dels Doctors Banting i Best, tot i que un veí, “vista la inacció dels serveis de neteja”, va decidir apartar-lo a la jardinera “per evitar que algú s’hi entrabanqués”, assegura Gómez.

Els veïns atribueixen aquest fet a la manca de neteja del barri i es mostren preocupats pel creixement de les rates i les paneroles, especialment durant els mesos d’estiu.

Comentaris
To Top