Esports

Mati Ortiz obligada a deixar la selecció per “motius tècnics”

Mati Ortiz ha estat nou anys a la selecció i ha jugat dos Jocs Olímpics/Ll. Franco

A dues setmanes del Mundial de Gwangju (Corea del Sud), la waterpolista del Club Natació Sabadell, Mati Ortiz, s’ha vist obligada a posar punt final a la seva trajectòria amb el combinat nacional per “motius tècnics”. El seleccionador Miki Oca ha decidit deixar-la fora de la competició mundialista. La sabadellenca d’origen mexicà explica en un comunicat, a través de les xarxes socials, que ha estat una situació “totalment inesperada” i significa un “moment dur” per a ella. D’altra banda, també subratlla que tot i aquest daltabaix personal, “sempre hi ha un raig de llum”.

Mati Ortiz s’acomiada de la selecció espanyola després de nou anys exitosos destacant la participació en dos Jocs Olímpics. Lògicament, ja no figura en la llista del combinat estatal que jugarà un torneig de preparació a Holanda abans del Mundial. De fet, només hi trobem dues waterpolistes, Laura Ester i Judit Forca, que militaran en el Club Natació Sabadell la pròxima temporada. S’espera que per la cita mundialista es pugui incorporar Maica García després de la seva intervenció en un dit de la mà.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top