Diners

Traspassen el Bar Catalunya i els seus propietaris se centraran en la Granja

La família Carvajal ha traspassat recentment el seu Bar Catalunya de la Rambla a una altra propietat. Ara aquest establiment el porta un grup xinès i els Carvajal se centraran a treballar en la Granja Catalunya que ja fa anys tenen al carrer de Narcís Giralt, 43, també al centre de la ciutat.

Javier Sequera, Francisco Carvajal i Sandra Simón, de la Granja Catalunya, aquest matí / D.S.

El propietari del negoci, Francisco Carvajal, ha explicat al D.S. que el motiu del traspàs és perquè “no tenim relleu generacional” i han optat per seguir treballant en un establiment, el del carrer de Narcís Giralt, “també familiar, petit, que porten tres persones i tenim uns horaris més flexibles de dilluns a divendres”. L’horari ha estat un dels punts determinants per fer aquest canvi, ja que a la Rambla obrien cada dia.

Mantenir la trajectòria

La Granja Catalunya manté l’essència del Bar, “la trajectòria, els clients, i el producte són els mateixos, seguirem donant les mateixes atencions als clients”, apunta Carvajal. El propietari de l’establiment apunta que l’experiència de 32 anys a la Rambla, on van obrir el 1987, ha tingut moments de tot i “ens va donar opció que cada dia teníem més feina”, la qual cosa els va permetre ampliar el negoci amb la terrassa o un menjador a la part superior.

Tot i que Francisco Carvajal recorda que a la Rambla ja no hi ha els cinemes, bancs o comerços que hi havia abans, tampoc l’estació dels FGC, creu que “segueix sent el nucli antic i la gent hi passeja, va a comprar, hi fa el vermut el diumenge…”.

“A la gent d’aquí no li interessen aquests negocis”

Davant la tendència que molts establiments passin a mans xineses, Carvajal assegura que “a la gent d’aquí no li interessen aquests negocis” i ho atribueix a què són molt sacrificats. “La gent nacional no agafa aquests negocis perquè comporten un sacrifici constant, comencem a no voler treballar tant com es treballava abans”, diu Carvajal. Durant dos mesos el fill de Carvajal, Francisco Carvajal, seguirà al Bar Catalunya ajudant els nous inquilins a mantenir la forma de fer dels anteriors propietaris. Tot el personal que hi havia en aquest local s’hi ha quedat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top