Esports

El Sabadell iniciarà la lliga a casa davant el Castelló

L'equip arlequinat va iniciar la pretemporada amb una sessió a l'Estadi/Lluís Franco

En marxa. El Sabadell 19/20 ha iniciat aquest dilluns la pretemporada amb una sessió sobre la gespa de la Creu Alta a porta oberta. Ha estat el primer contacte d’Antonio Hidalgo i Juvenal i el renovat cos tècnic amb la plantilla gairebé dos mesos després de segellar una agònica permanència al Municipal d’Olot. De moment, l’entrenador de Canovelles només s’ha trobat dues cares noves: el porter Ian Mackay, procedent del Real Murcia, i el jove davanter Jurgi Oteo que arriba del Ath. Bilbao B. La resta són 10 jugadors de la temporada anterior més els joves Jandro i Marc Asturgó que es confirmen en la dinàmica del primer equip i alguns del filial o juvenil per completar un grup de 19 que aquesta primera setmana faran sessions entre l’Estadi, Olímpia i Sant Oleguer.

Grego Sierra, central murcià

És evident que encara falten bastants peces per arribar i el director esportiu, José Manzanera, es va passar tot l’entrenament matinal enganxat al mòbil per mirar d’avançar en les “moltes” operacions obertes que hi ha en aquests moments. Una d’elles va fructificar al migdia amb l’anunci oficial de la contractació de Grego Sierra, un central esquerrà murcià de 26 anys que la temporada anterior va jugar al Numància a Segona A (2 partits) i va acabar a les files de l’UCAM Múrcia. En la seva trajectòria destaca el seu pas per La Hoya Lorca i València Mestalla, equips on va disputar el play-off d’ascens a Segona A. És central, però també es pot adaptar a la posició de mig centre defensiu.

Antonio Hidalgo va comparèixer per primera vegada davant els mitjans per posar-se el vestit de la realitat. “Sempre sóc molt optimista, però tampoc podem oblidar el patiment de les dues últimes temporades per mantenir la categoria. Això ens ha de servir d’experiència perquè no es torni a repetir una situació així. A partir d’aquí, els jugadors i cos tècnic afrontem la nova temporada amb la il·lusió de competir al màxim. Ara l’objectiu és arribar en perfectes condicions al 25 d’agost. No puc prometre res, només treball i implicació. Penso que el que vam viure a Olot pot ser positiu i l’afició ha d’entendre que el seu suport és vital. Juga un paper importantíssim”.

El tècnic és conscient que queden jugadors per fitxar i completar la plantilla. “No és senzill quan vols determinats futbolistes que també tenen altres opcions”. De moment, està satisfet amb l’arribada d’Ian Mackay i Jurgi Oteo. Per sobre de tot, però, Hidalgo vol construir un bloc “sòlid perquè no podem encaixar 53 gols com l’any passat”.

Calendari

L’altre focus d’aquesta primera jornada de treball va ser la coincidència amb la publicació del calendari de la temporada 19/20 de la Segona B per part de la Federació Espanyola de futbol. El Sabadell obrirà el foc el 25 d’agost a la Creu Alta davant el Castelló en un autèntic plat fort que farà reviure el dramàtic duel de la passada temporada amb la permanència en joc. Ara els dos clubs volen aspirar a cotes més ambicioses. El primer desplaçament dels arlequinats serà a Bunyol per enfrontar-se al filial del Llevant, per rebre després, en plena Festa Major de la nostra ciutat, a un altre filial, el València Mestalla. El Sabadell tancarà la lliga a casa contra el Vila-real B el 17 de maig.

El calendari sencer es pot consultar fent clic aquí.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top